المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مش عارف اعمل دخول على Sql 2005



mohamedabduon
16-05-2009, 07:24 PM
السلام عليكم

انا نزلت sql 2005

ولكن لما اعمل دخول على البرنامج ك
sql sever auehentication

بيطلب منى اسم مستخدم وباسورد طب دول اجيبهم منين

سألت فعرفت انه الاسم الافتراضى sa
بس برضو مش بيخش

بس لما بدخل ك

windows authentication

مش بيخش بكل الامكانيات اللى انا عارفها

وارجو الرد بسرعة

وشكرا جزيلا

المظفر بالله
17-05-2009, 06:31 PM
للاسف اخي ما فهمت شيء , وثاني شيء معرفتي خفيفة بالس كيو ال سيرفر !

omansi1234
19-05-2009, 08:45 AM
الاخ الكريم
بتوقع انو لما تختا الدخول عن طريق windows authentication لازم تكون عامل يوزر و باس للوندوس و يفضل تكون الادمنستريتر على الجهاز
و بالاساس لما تدخل على الوندوز و تدخل الباس الخاص بالوندوز ببطل يطلب منك باس SQL Server
أرجو ان اكون قد وفقت بالرد
دعواتك

mohamedabduon
28-05-2009, 11:27 PM
الاخ الكريم
بتوقع انو لما تختا الدخول عن طريق windows authentication لازم تكون عامل يوزر و باس للوندوس و يفضل تكون الادمنستريتر على الجهاز
و بالاساس لما تدخل على الوندوز و تدخل الباس الخاص بالوندوز ببطل يطلب منك باس SQL Server
أرجو ان اكون قد وفقت بالرد
دعواتك


انا نزلت البرنامج من جديد و اخترت mixed mode وحطيت باسورد واتحلت المشكلة ولكن

لما دخلت لم اجد ملف قاعدة البيانات AdventureWorks
يهمنى جدا اشوفه القاعدة البيانات دى ؟؟؟؟؟؟

http://www.geek4arab.com/vb/imgcache/2/2894_geek4arab.com.JPG (http://www.microsoft-ac.com/vb/redirector.php?url=%68%74%74%70%3a%2f%2f%61%72%61% 62%73%68%2e%63%6f%6d%2f)

وكمان سؤال وان بنشأ قاعدة البيانات وعملت جدول بخش على
identity specification
ثم
is identity

كنت عاوز اعدل قيمتها ل yes

بس معرفتش ازاى ممكن اعمل كده
بدوس على no علشان اغيرها مش بتغير او مش بتتمسح

وفيه حاجة كمان الscheme مكتوب امامها dbo ده ايه وهل ممكن تغييره وازاى

وشكرا لك

http://file7azm.info/do.php?img=807